Technogym sprave u našoj teretani

Kvalitet svake teretane, pored stručnih i licenciranih trenera koji rade sa korisnicima, zavisi svkako i od kvaliteta sprava koje se u njoj nalaze. Zadovoljstvo nam je što možemo reći da je Fitness i Spa “Panorama” teretana u Novom Pazaru opremljena Technogy Pro spravama sa najsavremenijim funkcionalnostima koje će zadovoljiti potrebe svih vežbača: od rekreativaca pa sve do vrhunskih profesionalnih sportista.
 

Technogym bike

U našoj “Fitness i SPA – Panorama” teretani naći ćete TechnoGym bike koji je dizajniran do poslednjeg detalja od strane TechnoGym istraživačkog centra, Technogim Bike je rezultat više od 35 godina biomehaničkih istraživanja i stalnog razgovora sa olimpijskim sportistima.

Prilagođava se vašem telu za nekoliko sekundi, zahvaljujući brzim podešavanjima. Pedaliranje je najglađe i najtiše ikada. I to je samo početak.

TechnoGym Bike je rešenje za trening 24/7, sa vežbama za celo telo i još mnogo toga. 

Run live 19 5000 meteor

Naša nova traka za trčanje oličava sve što volite u trčanju. Bez granica, samo široki otvoreni prostori. Nove rute za istraživanje i prijatelji sa kojima ćete podeliti putovanje. Trčanje nikada nije bilo tako zabavno.

Trčanje vam odgovara, a ne obrnuto. Revolucionarni novi dizajn palube pruža veću stabilnost i 13% više prostora za trčanje i vežbanje.

Podloga sa jastukom Optimal Stride poboljšava vaš osećaj, prilagođavajući se načinu na koji trčite. Uživajte u zadovoljstvu trčanja na najširoj površini, koja je glatka i tiha pri bilo kojoj brzini.

recline live 10

Udobno se vozite na najkvalitetnijem biciklu za vežbanje. Bez obzira da li se radi o sporom ritmu vožnje biciklom kroz prirodu ili jednim klikom ulazite  u rutinu visokog intenziteta, dizajn Ekcite Live Bike-a, opcije za obuku i napredna biomehanika učiniće da budete uzbuđeni i željni da se vratite u sedlo.

 

Konzola, upravljač mekani na dodir i pametne pedale su posebno dizajnirani tako da možete da izvodite rutinske vežbe i vežbe sesije – kao što je pedaliranje u stojećem položaju – u potpunoj bezbednosti i udobnosti.

 

bike live 10

Konzola, upravljač mekani na dodir i pametne pedale su posebno dizajnirani tako da možete da izvodite rutinske vežbe i vežbe sesije – kao što je pedaliranje u stojećem položaju – u potpunoj bezbednosti i udobnosti.

Neverovatno širok prolaz čini tako lakim penjanje da nikada nećete želeti da siđete. A zašto biste, kada možete uživati u različitim iskustvima vožnje u okviru istog treninga.

vario live 10

Ovo je sprava koja  se prilagodjava automatski i dinamički veličini vašeg koraka i time dobijate jako ugodan trening.

Olakšano je da možete da se uhvatite za vrhove ručica i da efikasnije aktivirate vaš gornji deo tela.

Sprava poseduje dvostruki prenosni sistem koji vam na ručicama omogućava stalno praćenje rada srca.

Taster za biranje inteziteta, odnosno brzine vam pruža priliku da možete lako i brzo da menjate intenzitet bez prekida vežbanja.

 

climb live 10 p

Sprava koja poseduje “infinity” sistem oponašanja penjanja. Sa velikom podlogom za stopala sprečava se udaranje prstiju i osigurava bezbedno penjanje.

Sa tri koraka u svakom trenutku, možete izvoditi složenije vežbe nogu za maksimalno sagorevanje kalorija.

Grupe mišića koje se aktiviraju korišženjem ove sprave su: Gluteus / Hamstrings / Quadriceps

Skillmill 7

izuzetna i specijalizovana traka za trčanje. Poboljšajte snagu, brzinu, izdržljivost i agilnost i ostvarite više rezultata od treninga zahvaljujući integrisanom promenljivom otporu.

Veća brzina nego ikad. Povećana brzina metabolizma. Maksimalna aktivacija gluteusa i tetive kolena. Sve zahvaljujući Multidrive Technologi™ sa magnetnom otpornošću u 11 nivoa u kombinaciji sa dizajnom dvostrukog upravljača.

Skillmill® vam omogućava da izvodite osnovne pokrete i vežbe kako biste ojačali sve veštine koje određuju nivo vaše fizičke kondicije i atletske performanse: snagu, brzinu, izdržljivost i agilnost.

kinesis one

Sa Kinesis One možete izvoditi beskonačan broj funkcionalnih vežbi za poboljšanje kondicije, sportske performanse ili ubrzati proces rehabilitacije.

Sa dva nezavisna sistema za razvoj otpora u tri dimenzije prostora, uključujući sve kinetičke lance tela uz personalizovani trening.

Kinesis One je dizajniran da trenira bilo koji pokret prateći prirodne putanje tela, kako bi se postigao bilo koji fitnes, atletski ili zdravstveni cilj efikasno i na personalizovan način.

pure - hip thrust

Laserski fokusiran trening gluteusa. Pure Hip Thrust obnavlja omiljenu vežbu svih vremena.

Velika platforma za stopala protiv klizanja sa više uglova nudi tri različita položaja stopala za raznovrsnu aktivaciju mišića:

– Gluteus plus koaktivacija kvadricepsa;

– Samo gluteusi;

Gluteus plus ko-aktivacija tetive kolena.Ergonomski jastučić za karlicu se otvara za lak pristup, a njegov konkavni oblik smanjuje neželjeni pritisak na područje karlice. Udoban naslon pomaže u stabilizaciji tela tokom vežbanja i sprečava nelagodnost.

 

skillrow

Razvijen u saradnji sa sportistima, Skillrov™ poboljšava i vaš kardio i snagu uz različite vežbe za celo telo koje su dostupne sa najrealističnijim osećajem veslanja.

Multidrive Technologi™ vam omogućava da izaberete režim veslanja za kardiovaskularni trening ili režim snage sa dodatnim otporom za izvođenje vežbi specifičnih za snagu i simulaciju veslanja sa dodatnim opterećenjem.

Pratite prirodnu krivu hoda u vodi uz Akuafeel™. Otpor se postepeno povećava u tečnom i bezbednom kretanju kako bi se izbegao efekat povratnog udara na donji deo leđa.

Pure – Hack Squat

Savršena sprava za razvoj donjeg dela tela. Iskoristite sve prednosti čučnjeva uz Pure Hack Skuat.

Izvodite više varijacija čučnjeva i iskoraka zahvaljujući izuzetno velikoj platformi za stopala, osloncu za jednu nogu i specijalnoj visini Hack Skuat-a.

Iskoristite prednosti širokog opsega opterećenja i elastičnih ankera za opterećenje i rasterećenje da prilagodite opterećenje i otpor svojim ciljevima i potrebama.

Pure - Rear Kick

Sprava replicira pokret zadnjeg udara u zatvorenom kinetičkom lancu i idealna je za efikasan i siguran trening gluteusa, tetive kolena i kvadricepsa.

Velika ploča za stopala povećava raznovrsnost mogućnosti vežbanja i pruža bolju površinu za guranje.

Pure - Chest Press

Chest Press nudi slobodu i čist osećaj slobodnih tegova u bezbednom okruženju.

Sprava je izrađena jpo najvišim standardima u biomehanici, ergonomiji, izdržljivosti i bezbednosti i idealan je za aktiviranje mišića velikog prsnog mišića, tricepsa i prednjih deltoidnih mišića.

Više od tri decenije opsežnog istraživanja u nauci i pokretu i 6 uzastopnih imenovanja kao zvanični dobavljač opreme za fitnes na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama čine Technogim idealnim izborom za vaš elitni trening, u koji donosimo opremu koja je napravljena za sportiste po najvišim standardima u biomehanici, ergonomiji, izdržljivosti i bezbednosti za maksimiziranje sportskih performansi.